Smoked Pork Belly

Καπνιστό Χοιρινό κοιλιά

Dan Shahin

Επιτύχω την ιδανική τρυφερότητα και γεύση.

Ingredients

1 κιλό χοιρινή κοιλιά – περίπου. Πάχος 1,5 ίντσας και επίπεδο

2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένη ρίγανη

2 κουταλάκια του γλυκού σπόροι κύμινου ελαφρώς θρυμματισμένοι

2 κουταλιές της σούπας σπόροι κόλιανδρου ελαφρώς θρυμματισμένοι

2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

2 κσ Αλάτι

2 κουταλιές της σούπας γλυκιά πάπρικα

2 κουταλιές σκόρδο

2 κουταλάκια του γλυκού Κρεμμύδι σε σκόνη

 Ξύσμα από 1 λεμόνι

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο / μουστάρδα / ζεστή σάλτσα - προαιρετικά για να βοηθήσει το τρίψιμο να κολλήσει

Preparation

Μέθοδος:

Συνδυάστε όλα τα συστατικά τρίψιμο μαζί.

Εάν χρησιμοποιείτε, κάντε μασάζ με το ελαιόλαδο / μουστάρδα / ζεστή σάλτσα σε όλη την κοιλιά του χοιρινού για να καλύψει.

Πασπαλίστε το τρίψιμο σε όλη τη χοιρινή κοιλιά ομοιόμορφα. Αφήστε 15 λεπτά να γίνει το τρίψιμο και να κολλήσει στην άρθρωση.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του καπνιστή στους 110 C. Μόλις φτάσει η θερμοκρασία, ξεκινήστε το κάπνισμα. Χρησιμοποιούμε μπισκότα Cherry Flavor, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια γεύση θέλετε.

Βάλτε τη χοιρινή κοιλιά στο καπνιστή με ένα δίσκο σταγόνων από κάτω.

Αφήστε την άρθρωση να καπνίσει μέχρι μια εσωτερική θερμοκρασία περίπου 93 C. Αυτό θα διαρκέσει περίπου 8-10 ώρες.

Ξεκουράζουμε την ένωση και κόβουμε σε φέτες για να το απολαύσετε.

Κεράσι
 Ξύλο

Μπισκότα Cherry για Bradley Smokers

Τα μπισκότα κερασιού παρέχουν ένα ήπιο, γλυκό και φρουτώδες άρωμα ιδανικό για το κάπνισμα πουλερικών, ψαριών, θαλασσινών, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, υδρόβια πτηνά, λαχανικά και τυρί.

Shop Now