Smoked Turkey, Asparagus & Goat's Cheese Tart

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ, Τάρτα με σπαράγγια και κατσικίσιο τυρί

Sandra Tate

Οι μηροί γαλοπούλας, που ζυγίζουν 800 γραμμάρια είναι μια ευκαιρία - και ιδανικοί για ζεστό κάπνισμα.

Ingredients

Πακέτο ζαχαροπλαστικής με κρούστα

Μάτσο σπαράγγια

35 γρ βούτυρο

35 γρ αλεύρι απλό

300 ml γάλα

3 μεγάλα αυγά

κατσικίσιο τυρί Αιγόκερως

Αλατοπίπερο

Preparation

Έχει περάσει αρκετός καιρός για να μπορέσω να αντιμετωπίσω ξανά τη γαλοπούλα! Οι μηροί γαλοπούλας, με βάρος 800 γραμμάρια είναι μια ευκαιρία - και ιδανικοί για ζεστό κάπνισμα . Κάπνισα ένα από αυτά τα μώλωπες και έδωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα κρέατος για αυτήν την υπέροχη τάρτα, την επόμενη φορά θα καπνίσω επιπλέον, καθώς τα αγόρια ήταν πολύ απογοητευμένα ότι δεν είχε μείνει τίποτα για κοπή.

Για να θεραπεύσετε και να καπνίσετε:

Μείγμα 50 γρ θαλασσινό αλάτι με 20 γρ καστανή ζάχαρη σε μικρή ποσότητα βραστό νερό.

Μόλις διαλυθεί, προσθέστε αρκετό κρύο νερό για να μπορέσετε να καλύψετε το μπούτι της γαλοπούλας σε ένα σφιχτό δοχείο.

Αφήστε για μια ώρα και μετά στραγγίστε, ξεπλύνετε και στεγνώστε σε χαρτί κουζίνας.

Προσθέστε 10 μπισκότα βελανιδιάς στην τροφοδοσία του Bradley Smoker και ρυθμίστε τη θερμοκρασία του ντουλαπιού στους 115°C/240°F και καπνίστε για 2 ώρες, ελέγξτε ότι η εσωτερική θερμοκρασία είναι 72°C ή περισσότερο όταν κάνετε ανίχνευση στο κόκαλο.

Αφαιρέστε, κρυώστε και τυλίξτε πριν το βάλετε στο ψυγείο μέχρι να χρειαστεί.

Για να φτιάξετε την τάρτα :

Προθερμαίνουμε το φούρνο στο 180°C/350°F

Αφαιρέστε το καπνιστό κρέας γαλοπούλας από τα κόκαλα, ψιλοκόψτε χονδρικά σε κύβους και βάλτε το σε έναν χοντρό κιμά σε έναν χοντρό κιμά, αφήστε το στην άκρη.

Ρολό α πακέτο ζαχαροπλαστικής να λεπτύνει και να στρώσει μια φόρμα για τάρτα 26 εκ.

Τρυπάμε τη βάση και ψήνουμε στα τυφλά για 10 - 12 λεπτά μέχρι η επιφάνεια της ζύμης να φαίνεται στεγνή.

Βγάζουμε από το φούρνο και σκορπίζουμε τη βάση με το ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ.

Πάρτε ένα μάτσο σπαράγγια, κόψτε και κόψτε σε μήκη 1-5 εκ.

Τα ζεματίζουμε σε βραστό αλατισμένο νερό για 2 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα σκορπίζουμε πάνω από τη γαλοπούλα στη θήκη για τάρτα.

Για την επικάλυψη, τοποθετήστε 35 γρ βούτυρο & 35 γρ αλεύρι απλό σε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε να αφρίσει, τώρα προσθέστε 300 ml γάλα και χτυπάμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να έχουμε μια λεία, πηχτή σάλτσα.

Ξεχωριστός 3 μεγάλα αυγά.

Κτυπήστε στο κρόκοι αυγών και ένα χοντροκομμένο κατσικίσιο τυρί Αιγόκερως μαζί με αλατοπίπερο να δοκιμάσω.

Τώρα χτυπήστε το ασπράδια σε σκληρές κορυφές και διπλώστε στη βάση της σάλτσας.

Περιχύνουμε την τάρτα να γεμίσει και ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει.

Σερβίρετε αμέσως με σαλάτα ή πράσινα λαχανικά στον ατμό.

Δρυς
 Ξύλο

Oak Bisquettes for Bradley Smokers

Το πιο ευπροσάρμοστο ξύλο από όλα είναι η βελανιδιά. Ταιριάζει ιδιαίτερα με πουλερικά, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί και κυνήγι.

Shop Now