Oriental Noodle Soup with Hot Smoked Duck Breast

Ανατολική σούπα με ζυμαρικά με ζεστή Καπνιστή πάπια Στήθος

Sandra Tate

Λίγο πηγαίνει πολύ μακριά. Μόνο ένα κάπνισμα στήθος πάπιας είναι αρκετό για να κάνει αυτή τη συγκλονιστική ανατολίτικη σούπα ζυμαρικών για 4.

Ingredients

Θεραπεία:

2 στήθη πάπιας

30 γρ θαλασσινό αλάτι

30 γρ μαλακή καστανή ζάχαρη

(Σερβίρει 4)

12 αποξηραμένα μανιτάρια shitake

1 κόκκινο τσίλι

2 σκελίδες σκόρδο

2,5 cm φρέσκιας ρίζας τζίντζερ

μισό μικρό λάχανο σαβαγιάρ

6 φρέσκα κρεμμυδάκια

1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

2 κουταλιές της σούπας ελαφριά σάλτσα σόγιας

1 κουταλιά της σούπας Mirin

1 αστεροειδής γλυκάνισος

1 πακέτο φρέσκα νουντλς με εκλεκτά αυγά

Preparation

Το ζεστό στήθος πάπιας καπνίσματος είναι παιχνιδάκι με το Bradley Smoker.

Τα στήθη συνήθως έρχονται σε ζευγάρια, οπότε καπνίστε τουλάχιστον ένα ζευγάρι και σας έχει μείνει αρκετό για λεπτές φέτες και για φαγητό κρύο.

Για 2 στήθη πάπιας θα χρειαστείς θεραπεία 30 γρ θαλασσινό αλάτι αναμεμειγμένα με 30 γρ μαλακή καστανή ζάχαρη - Τρίψτε την πλευρά του κρέατος ειδικά και ελαφρά πάνω από το δέρμα, τυλίξτε με μεμβράνη και αφήστε το για μια ώρα.

Ξετυλίγουμε και ξεπλένουμε καλά και στη συνέχεια στεγνώνουμε εντελώς με χαρτί κουζίνας.

Προθερμάνετε το ντουλάπι Bradley στους 100°C /225°F και προσθέστε μπισκότα από ξύλο κερασιάς στη στοίβα.

Τοποθετήστε τα στεγνά στήθη σε μια συρμάτινη σχάρα Bradley και βάλτε ένα δίσκο υγρών κάτω από αυτό στο ντουλάπι.

Ζεστός καπνός για 2 ώρες και μετά αφαιρέστε, τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και αφήστε να σταθεί όσο φτιάχνετε τη σούπα.

Πρώτα ετοιμάστε τα λαχανικά σας.

Καλύψτε γενναιόδωρα 12 αποξηραμένα μανιτάρια shitake σε βραστό νερό και αφήστε να σταθεί για μια ώρα. λεπτή φέτα 1 κόκκινο τσίλι; ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε 2 σκελίδες σκόρδο; ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε 2,5 cm φρέσκιας ρίζας τζίντζερ; φέτα μισό μικρό λάχανο σαβαγιάρ σε λωρίδες 1 εκ. (πετώντας τον πυρήνα του λάχανου). πλύνετε και κόψτε 6 φρέσκα κρεμμυδάκια και κόβουμε διαγώνια σε κομμάτια 1 εκ.

Μόλις μουλιάσουν τα shitake, τα αφαιρούμε και τα κόβουμε σε φέτες.

Κρατήστε το υγρό.

Χρησιμοποιώντας βραστό νερό, το ζωμό shitake και μια καλής ποιότητας μπουγιόν κοτόπουλου 1 λίτρο αποθέματος.

Τώρα προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο σε ένα μεγάλο γουόκ και τσιγαρίζουμε το τσίλι, το τζίντζερ και το σκόρδο για 1 λεπτό.

Ρίχνουμε το ζωμό μαζί με 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι; 2 κουταλιές της σούπας ελαφριά σάλτσα σόγιας; 1 κουταλιά της σούπας Mirin ή κρασί ρυζιού? και 1 αστεροειδής γλυκάνισος.

Αφήνουμε να σιγοβράσει και προσθέτουμε το λάχανο σε φέτες και τα μανιτάρια shitake, μαγειρεύουμε για άλλα 3 λεπτά. 1 πακέτο φρέσκα νουντλς με εκλεκτά αυγά και ένα στήθος καπνιστή πάπιας σε λεπτές φέτες.

Αποσύρουμε από τη φωτιά μετά από 2 λεπτά και πασπαλίζουμε με φρέσκα κρεμμυδάκια σε φέτες.

Μοιράζουμε σε 4 βαθιά, ζεστά μπολ και σερβίρουμε αμέσως.

Κεράσι
 Ξύλο

Μπισκότα Cherry για Bradley Smokers

Τα μπισκότα κερασιού παρέχουν ένα ήπιο, γλυκό και φρουτώδες άρωμα ιδανικό για το κάπνισμα πουλερικών, ψαριών, θαλασσινών, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, υδρόβια πτηνά, λαχανικά και τυρί.

Shop Now