Smoked Peach Cobbler Recipe

Καπνιστό Ροδάκινο Συνταγή



Καπνίζει τα πιο απολαυστικά ροδάκινα, τον εύκολο τρόπο. Εάν ποτέ δεν είχατε καπνίσει ροδάκινες, δεν ξέρετε τι σας λείπει!

Ingredients

6 ροδάκινα

1 Φλιτζάνι καρύδα τριμμένη

1 Φλιτζάνι αλεύρι βρώμης

⅔ Φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου

⅛ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

1 Κγ Βανίλια

¼ φλιτζάνι βούτυρο

¼ φλιτζάνι μέλι

2 αυγα

καστανή ζάχαρη

Preparation

Κόψτε τα ροδάκινα στη μέση και κουκούτσι.

Βάλτε τα ροδάκινα σε τρεις σχάρες και καπνίστε τα στους 80 ºF με την αγαπημένη σας γεύση μπισκότα. Τοποθετώντας τα ροδάκινα σε ξεχωριστά ράφια, μπορείτε να διαφοροποιήσετε τους χρόνους καπνίσματος για να καθορίσετε πόσο καπνιστά σας αρέσουν. Αφήστε το πρώτο ράφι στο καπνιστή για 30 λεπτά. Το δεύτερο ράφι για μια ώρα. Και το τρίτο για μια πλήρη 1 ώρα και 40 λεπτά.

Φτιάχνουμε το τσαγκάρι λιώνοντας πρώτα το βούτυρο και το μέλι μαζί. Σε ένα ξεχωριστό μπολ προσθέτουμε τα ξηρά υλικά και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια, ανακατέψτε τα αυγά, τη βανίλια και το μείγμα βουτύρου και μελιού.

Αφαιρούμε τα καπνιστά ροδάκινα και προσθέτουμε 1 κ.σ. Πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη.

Βάλτε όλα τα ροδάκινα με επικάλυψη τσαγκάρη ξανά στο καπνιστή για 75-90 λεπτά στους 320 ºF – χωρίς καπνό αυτή τη φορά.

Σερβίρουμε με παγωτό.

Συνταγή από: Καπνίζω με τον Τζο