Smoked Pears With Mascarpone Cheese Recipe

Καπνιστό Αχλάδια με τυρί Mascarpone Συνταγή



Αυτό το καπνιστό αχλάδι με συνταγή τυριού Mascarpone θα χτυπήσει ακριβώς το σημείο. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, το Mascarpone είναι ένα τυρί τριπλής κρεμείας, κατασκευασμένο από γενικά χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά (25%) περιεχόμενο φρέσκια κρέμα. Είναι φτιαγμένο από το γάλα αγελάδων που έχουν τροφοδοτηθεί ειδικά χόρτα, γεμάτα με φρέσκα βότανα και λουλούδια. Αυτή η ειδική διατροφή δημιουργεί μια μοναδική γεύση που συχνά περιγράφεται ως "φρέσκια και νόστιμη". Εάν δεν έχετε mascarpone, χρησιμοποιήστε το τυρί Philly Cream. Αλλά μου αρέσει το τυρί mascarpone. Είναι γλυκό, έχει μια πολύ μεταξένια υφή και η γεύση της είναι πολύ παρόμοια με την κρέμα που μαστίγιο.

Ingredients

6 Αχλάδια κομμένα στη μέση και χωρίς πυρήνα

Για τη σάλτσα:

1½ φλιτζάνι χυμό μήλου

1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη

½ κουταλιά της σούπας κανέλα

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Επικάλυψη:

4 Οζ τυρί μασκαρπόνε

1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

2 κγ ζάχαρη

Preparation

Ζεσταίνουμε τη σάλτσα στο φούρνο μικροκυμάτων για να λιώσει η ζάχαρη.

Το ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε στα αχλάδια.

Ρυθμίστε το καπνιστή στους 300ºF και φορτώστε το με 1½ ώρα μπισκότα μήλου.

Η θερμοκρασία του καπνιστή παρέμεινε ακριβώς γύρω στους 240 βαθμούς.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της επικάλυψης μαζί.

Στη συνέχεια, ρίξτε το με ένα κουτάλι πάνω από τα αχλάδια και περιχύστε από πάνω λίγο σιρόπι σφενδάμου με μερικά καρύδια πεκάν.