Smoked Pickled Eggs

Καπνός! Αυγά Pickled

Dan Shahin

Ένα καπνιστό στρίψιμο σε μια κλασική συνταγή ...

Ingredients

500 ml ξίδι τουρσί

100 γρ ζάχαρη

2 φύλλα δάφνης

1 κουταλιά της σούπας κόκκους μαύρου πιπεριού

1 κουταλιά της σούπας σπόρους κόλιανδρου

6 μεγάλα αυγά

Προαιρετικός:

νιφάδες τσίλι

σπόροι μουστάρδας

σπόροι μάραθου (ή... παντζάρι για να λεκιάσουν ροζ τα αυγά)

Preparation

Μέθοδος:

Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράσει και με μια τρυπητή κουτάλα ρίχνουμε απαλά 6 αυγά στο βραστό νερό. Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο για 10 λεπτά για να βράσουν τα αυγά και μετά αποσύρετε από τη φωτιά.

Τοποθετήστε τα αυγά σε ένα παγόλουτρο ή ρίξτε κρύο νερό βρύσης από πάνω τους μέχρι να κρυώσουν εντελώς.

Τοποθετήστε τα αυγά σε μια σχάρα και προετοιμάστε τον καπνιστή σας για κρύο κάπνισμα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε όποια γεύση σας αρέσει, αλλά χρησιμοποιήσαμε μπισκότα πεκάν. Καπνίζετε για 3-4 ώρες.

Όσο καπνίζουν τα αυγά, ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. Αφήστε να κρυώσει.

Αποστειρώστε ένα βάζο κατά την προετοιμασία για το τουρσί.

Όταν τελειώσουν το κάπνισμα τα αυγά τα βάζουμε στο βάζο με την άλμη. Αφήστε τα να πάρουν τουρσί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν τα φάτε. Εάν σφραγίζετε τα βάζα, κάντε το τώρα. Ξέραμε ότι τα δικά μας δεν θα διαρκέσουν τόσο πολύ, έτσι απλά τα τοποθετήσαμε σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο στο ψυγείο.

Πέκαν
 Ξύλο

Μπισκότα πεκάν για τους Bradley Smokers

Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now