Smoked Savory Stuffed Cheesy Meatballs Recipe

Συνταγή καπνιστών αλμυρών γεμιστών τυροκεφτέδες



Ingredients

1 λίβρα τσοκ εδάφους

½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

½ φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ

½ φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο jalapeno (προαιρετικό για επιπλέον μπαχαρικό)

1 μεγάλο αυγό (ολόκληρο)

¼ φλιτζάνι Worcestershire

¼ φλιτζάνι Bradley's Herb Blend Rub

½ φλιτζάνι την αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου

¼ έως ½ ίντσας κύβοι τσένταρ, πιπέρι ή άλλο αγαπημένο τυρί

Preparation

Θερμοκρασία καπνιστή: 110-120°C

Θερμοκρασία φινιρίσματος κρέατος: 71°C

Προτεινόμενο ξύλο: μήλο

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με το χέρι και τυλίγετε σε κεφτεδάκια παλάνοντας το κρέας με το χέρι σας.

Φροντίστε να έχετε ½ ίντσα κύβο τυριού σε κάθε κεφτεδάκι

Μπορείτε τώρα να επικαλύψετε με σάλτσα μπάρμπεκιου αν θέλετε και να προσθέσετε τριμμένο τυρί