How To Make Smoked Bourbon Beef Tenderloin Recipe

Πώς να φτιάξετε καπνιστό μπέρμπον Φιλέτο βοείου κρέατος συνταγή



Είτε είναι για ένα δείπνο διακοπών ή ειδική περίσταση, αυτό το καπνιστό bourbon beef penderloin είναι η τέλεια συνταγή! Ένα απόλυτο γεύμα showstopper για τους επισκέπτες ή τις οικείες νύχτες ημερομηνίας.

Ingredients

2 έως 2 ½ λίβρες ψητό μοσχαρίσιο φιλέτο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

2 κουταλιές της σούπας μπέρμπον

½ φλιτζάνι μουστάρδα Ντιζόν

Χοντροτριμμένοι κόκκοι μαύρου και πράσινου πιπεριού

Θαλασσινό αλάτι Kosher

Preparation

Πάρτε ένα μεγάλο κομμάτι πλαστικής μεμβράνης και στρώστε πάνω του το φιλέτο.

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, τη μουστάρδα και το μπέρμπον. Απλώστε το ομοιόμορφα πάνω από το φιλέτο. Τυλίγουμε το πλαστικό και το βάζουμε στο ψυγείο για 60 λεπτά.

Ξετυλίγουμε το πλαστικό και αλατοπιπερώνουμε γενναιόδωρα το ψαρονέφρι.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του καπνιστή σας στους 180°F (82°C) και προθερμάνετε το.

Τοποθετήστε το φιλέτο μέσα στο καπνιστή και καπνίστε το για 60 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα μεσκίτ για αυτή τη συνταγή.

Στη συνέχεια, αφαιρέστε το από το καπνιστή και τελειώστε στο γκριλ. Προθερμάνετε το γκριλ σας στους 400°F (204°C), προσθέστε το φιλέτο και μαγειρέψτε το μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 130°F (54°C) (περίπου 20-30 λεπτά).

Το βγάζουμε από τη σχάρα και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το σερβίρουμε.

Είδος μιμόζας
 Ξύλο

Μπισκετάκια μεσκίτι για Bradley Smokers

Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.

Shop Now