Smoked Pastrami

Καπνιστό Καπνιστό βοδινό κρέας



Αυτή είναι μια φανταστική συνταγή βήμα προς βήμα για το πώς να φτιάξετε το Pastrami! Απίστευτη γεύση και τέλεια για σάντουιτς, σπάνια υπάρχουν κάποια υπολείμματα. Αυτό το απίστευτο καπνιστό pastrami μπορεί να καταβροχθιστεί σε ένα κλάσμα του χρόνου που χρειάζεται για να θεραπεύσει και να καπνίσει το βόειο κρέας, αλλά μετά από ένα δάγκωμα αυτού του σπιτικού pastrami, θα συμφωνήσετε ότι η αναμονή αξίζει τον κόπο.

Ingredients

Πίκρωση άλμης:

1 ψαρονέφρι (παστράμι)

1 ξυλάκι κανέλας

2 κουταλιές της σούπας σπόρους κόλιανδρου

1/2 κουταλιά της σούπας σπόρους άνηθου

1 κουταλιά της σούπας γαρύφαλλο

1 κουταλιά της σούπας κόκκινο πιπέρι τριμμένο

1 κουταλιά της σούπας μπαχάρι

2 κουταλάκια του τσαγιού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας ροζ αλάτι ωρίμανσης

2 κουταλιές της σούπας σκόνη σκόρδου

2 κουταλιές της σούπας αλεσμένο τζίντζερ

2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη

1 φλιτζάνι αλάτι kosher

1 γαλόνι νερό

1 γαλόνι πάγου

Τρίψιμο:

Κίτρινη μουστάρδα ως συνδετικό

2 κουταλιές της σούπας θρυμματισμένους σπόρους κόλιανδρου

2 κουταλιές της σούπας τριμμένο μαύρο πιπέρι

Preparation

Σε ένα γαλόνι βραστό νερό προσθέστε όλα τα μπαχαρικά τουρσί, ανακατεύοντας καλά ενώ μαγειρεύετε για 5 λεπτά.

Σε μια αρκετά μεγάλη μπανιέρα ρίχνουμε την άλμη τουρσί πάνω από τον πάγο ανακατεύοντας καλά μέχρι να κρυώσει, προσθέτουμε το παστράμι και το βάζουμε στο ψυγείο για 5 ημέρες.

Αφού τελειώσει η περίοδος του τουρσί, αφαιρέστε το παστράμι από την άλμη, ξεπλύνετε πολύ καλά, στεγνώστε με ένα πινέλο και απλώστε αρκετή κίτρινη μουστάρδα για το τρίψιμο.

Τρίψτε αρκετό από τους θρυμματισμένους σπόρους κόλιανδρου και το μαύρο πιπέρι πάνω από το επίπεδο.

Φέρτε το καπνιστή στους 250 F (121,1 C) και τοποθετήστε το παστράμι στο μεσαίο ράφι για 4 ώρες χρησιμοποιώντας μπισκότα hickory.

Μετά τις 4 ώρες, τυλίξτε διπλά το παστράμι σε αλουμινόχαρτο και επιστρέψτε στο καπνιστή στους 280 F (137,8 C) για 4 ώρες (δεν χρειάζεται άλλος καπνός αυτή τη στιγμή), μέχρι μια εσωτερική θερμοκρασία περίπου 205 F (96,1 C) Έχει επιτευχθεί θερμοκρασία 210 F (98,9 C).

Φέρτε το στο εσωτερικό, σκεπάστε το για περίπου μία ώρα πριν το σερβίρετε και απολαύστε.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now