Jalapeño Poppers with Salmon

Jalapeño poppers με Σολομός



Πάρτε το πάρτι ξεκίνησε με αυτά τα νόστιμα μικρά poppers σε χρόνο μηδέν! Μπορείτε να αφήσετε τους σπόρους μέσα ή να τους βγάλετε. Όλα εξαρτώνται από το πώς σας αρέσει η θερμότητα!

Ingredients

1 συσκευασία Τυρί κρέμα (8 oz)

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο + 1 κουταλιά επιπλέον για γαρνίρισμα

1/2 φλιτζάνι Extra Old λευκό τυρί Cheddar

1/2 λίβρες (8 oz ή 1 φλιτζάνι) ψιλοκομμένος άγριος σολομός - Κρατήστε μερικά μικρά κομμάτια για γαρνιτούρες

10 Jalapeño, μισοκομμένο και καθαρισμένο (φορέστε γάντια για αυτό)

Preparation

Προθερμάνετε το Bradley Smoker σας στους 320 F (160 C) και τρέξτε μερικά Σουσάμι Τζίντζερ για αυτό. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το σχοινόπρασο, το παλιό λευκό τσένταρ και τον ψιλοκομμένο σολομό. Ανακατέψτε καλά!

Κόψτε και κουφώστε τα jalapeños και τοποθετήστε τα σε μια σχάρα με επένδυση. Γεμίστε τα jalapeños και αφήστε τα στο ράφι για να βεβαιωθείτε ότι δεν ακουμπάνε το ένα το άλλο.

Βάλτε το στο καπνιστή και αφήστε το για 40 λεπτά. Ελέγξτε στα 30 λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν ψηθεί πολύ.

Τραβήξτε από το Smoker και προσθέστε κρατημένο σολομό. Αφήστε κάτω από το μπόιλερ στο φούρνο σας για 2-4 λεπτά να το χρωματίσετε ή πάρτε ένα φακό και ψήστε τις κορυφές των poppers και βάψτε και τον καπνιστό σολομό!!!

Μόλις τελειώσετε, τραβήξτε από το φούρνο και ρίξτε από πάνω σχοινόπρασο!

Συνταγή από: Cory Walby - Σαββατιάτικη Νυχτερινή Δοκιμαστική Κουζίνα

Τζίντζερ
Σουσάμι

Μπισκότα με σουσάμι τζίντζερ για την Bradley Smokers

Τα μπισκότα με σουσάμι, τζίντζερ και μεσκίτ προσθέτουν μεγάλη τολμηρή γεύση την επόμενη φορά που θα ετοιμάσετε βοδινό, λαχανικό, πάπια ή αρνί.

Shop Now