Smoked jalapeno bbq sauce

Καπνιστό Χικόρρι Τζαλάκιο Συνταγή σάλτσας μπάρμπεκιου



Απλά νόστιμο! Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτήν την καπνιστή σάλτσα μπάρμπεκιου Jalapeno στο ψυγείο για δύο εβδομάδες.

Ingredients

2 φλιτζάνια κέτσαπ

1 φλιτζάνι νερό

⅓ φλιτζάνι ξύδι

¾ Φλιτζάνι σκούρα καστανή ζάχαρη

3 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο

½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κόλιανδρο

½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

2 σκελίδες σκόρδο

½ Κόκκινο κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και χοντροκομμένο

4-6 πιπεριές Jalapeño, καθαρισμένες και χοντροκομμένες

Preparation

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 250ºF χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου Hickory.

Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε μέχρι να αποκτήσει μια λεία υφή η σάλτσα.

Ρίξτε τη σάλτσα σε ένα ταψί για λαζάνια με αλουμινόχαρτο ή σε άλλο δοχείο που μπορεί να μπει στο καπνιστή. Τοποθετήστε σε σχάρα καπνιστών.

Τοποθετήστε τη σάλτσα στο καπνιστό και μαγειρέψτε για 3 ώρες, ανακατεύοντας τη σάλτσα μετά από κάθε ώρα.

Μετά το κάπνισμα, ανακατεύουμε με λίγο νερό αν η σάλτσα είναι πιο πηχτή από την επιθυμητή.

Φυλάσσετε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και 2 εβδομάδες.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now