bowl of soy sauce with chopsticks

Καπνιστό Σάλτσα σόγιας



Η καπνιστή σάλτσα σόγιας προσθέτει μια πιο έντονη γεύση από την κανονική σάλτσα σόγιας. Εκτός αυτού, μπορεί να προσθέσει επιπλέον ενδιαφέρον στα ασιατικά πιάτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σάλτσα σόγιας σε μαρινάδες ή άλμη για ψάρια. Στην κορυφή αυτού, αν το καπνίσετε εκ των προτέρων, θα πάρετε μια νέα συστροφή σε αυτή την καπνιστή γεύση. Για περισσότερες καπνιστές συνταγές εμπνευσμένες από την Ασία, ελέγξτε τα τσιμπήματα βοείου κρέατος Teriyaki ή μαριναρισμένα ρολά σαλάτας πάπιας.

Ingredients

Σάλτσα σόγιας - 100 ml

Μπισκότα Bradley Flavor – Cherry

Preparation

Βάλτε τη σάλτσα σόγιας σε ένα μεγάλο μπολ ανθεκτικό στη θερμότητα.

Καπνίζετε για περίπου 1 ώρα (70 – 80 °C ή 158 – 176 °F). Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, ανακατέψτε τη σάλτσα σόγιας μερικές φορές.

Αφαιρέστε το μπολ από το καπνιστή και αφήστε τη σάλτσα σόγιας να κρυώσει.

Αφού κρυώσει, το βάζουμε σε καθαρό βάζο ή μπουκάλι.

Αφήστε να καθίσετε μια μέρα και απολαύστε!