Pumpkin Bread Pudding

Καπνιστό Πουτίγκα ψωμιού κολοκύθας Συνταγή



Ένα κλασικό revented! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλό είναι αυτό το επιδόρπιο. Είναι υπέροχο όταν το σερβίρετε ζεστό ή κρύο με σάλτσα καραμέλας και ζάχαρη άχνη.

Ingredients

1 Καρβέλι λευκό ψωμί, κομμένο σε κυβάκια

1 ½ φλιτζάνι γάλα

1 Φλιτζάνι πουρέ κολοκύθας

¼ φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου

¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

1 Αυγό

2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

1 ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα

½ κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ

½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο

¼ κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι

⅛ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο γαρύφαλλο

¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Apple

Για γαρνίρισμα (προαιρετικά):

Σάλτσα καραμέλας

Αχνη ζάχαρη

Preparation

Κόβουμε το ψωμί σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από το ψωμί.

Ρίξτε το κουρκούτι πάνω στο ψωμί.

Αφήνουμε να καθίσει για 5-10 λεπτά όσο τα υγρά απορροφώνται από το ψωμί.

Προθερμάνετε το καπνιστή στους 250°F με μπισκότα με γεύση Apple.

Μοιράστε σε 4 μικρά κεραμικά πιάτα και καπνίστε για 40 λεπτά έως μία ώρα ή μέχρι να βγει καθαρή μια οδοντογλυφίδα που έχετε τοποθετήσει στη μέση.

Βγάζουμε από το καπνιστό και σερβίρουμε με σάλτσα καραμέλας και ζάχαρη άχνη (προαιρετικά).

Συνταγή: Lena Clayton