Smoked Ring Bologna Recipe

Καπνιστό Δακτύλιος Μπολόνια Συνταγή



Αυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή καπνιστών δαχτυλιδιών Bologna. Είναι λίγο διαφορετικό από τους άλλους που έχω δοκιμάσει. Αλλά επειδή οι άνθρωποι μου είπαν ότι ήταν τόσο καλό, αποφάσισα να το μοιραστώ. Χρησιμοποιώ για να το ονομάσω "Η κάπως δαχτυλίδι μου Μπολόνια"

Σημειώστε ότι η σκόνη σέλινου δεν είναι σπόρους σέλινου γείωσης. Χρησιμοποιώ αφυδατωμένο έδαφος σέλινου σε σκόνη, επειδή έχει γεύση περισσότερο σαν σέλινο. Για μένα οι σπόροι του εδάφους μπορούν να δώσουν μια πικρή γεύση.

Χρησιμοποιώ τα περιβλήματα γουρουνιών 32mm. Είναι σημαντικό να θερμαίνετε τον καπνιστή σας στους 160ºF επειδή θα χάσετε τη θερμότητα κατά τη φόρτωση. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να αυξάνετε τη θερμοκρασία σταδιακά, σύμφωνα με τις οδηγίες. Εφαρμόσαμε 3 ώρες πεκάν και αποδείχθηκε μεγάλη.

Ingredients

4 λίβρες άπαχο μοσχαρίσιο κρέας ή ελάφι

1 λίβρα χοιρινό πισινό

1 Φλιτζάνι απεσταγμένο παγωμένο νερό

1 φλιτζάνι άπαχο ξηρό γάλα, χνούδι και κουτάλι σε μεζούρα και μετά περάστε με ένα μαχαίρι βουτύρου

¼ φλιτζάνι + 2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη συσκευασμένη

2 κουταλιές της σούπας + 2 κουταλιές της σούπας αλεσμένο κόλιανδρο

1 κουταλιά της σούπας + 1 ½ κουταλάκι του γλυκού τουρσί αλάτι

1 κουταλιά της σούπας + 2 κουταλιές της σούπας χοντρό τριμμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας κρυσταλλωμένο σκόρδο

1 ½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο σέλινο, το αφυδατωμένο είδος

1 κουταλάκι του γλυκού θεραπεία #1

Preparation

Κόψτε το κρέας σε λωρίδες που θα χωρούν στο λαιμό του μύλου σας και παγώστε μερικώς.

Ανακατεύουμε όλα τα ξηρά υλικά σε παγωμένο νερό μέχρι να διαλυθούν και τα βάζουμε στο ψυγείο.

Ξεπλύνετε και μουλιάστε τα περιβλήματα σε ζεστό νερό με λίγο ξύδι και αφήστε τα στην άκρη.

Αλέστε μερικώς κατεψυγμένο κρέας σε πιάτο 6 mm.

Ανακατεύουμε με καρυκεύματα μέχρι να κολλήσουν. Φορτώστε το γεμιστήρα.

Κόψτε περιβλήματα γουρουνιού μήκους 22″, σύρετε το περίβλημα στο κέρατο πλήρωσης ¾″, δέστε έναν κόμπο 2″ από το τέλος.

Γεμίστε μέχρι 2″ από την άλλη άκρη, στρίψτε και δέστε το περίβλημα. Στη συνέχεια, δέστε τις χαλαρές άκρες μεταξύ τους και κρεμάστε τις σε ξυλάκια καπνού.

Παραμείνετε σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να στεγνώσουν τα περιβλήματα.

Ζεστάνετε τον καπνιστή στους 160ºF, θα χάσετε πολλή θερμότητα κατά τη φόρτωση. Με αυτόν τον τρόπο τα πάντα στον καπνιστή έχουν περισσότερη θερμότητα μεταφοράς.

Βάλτε το λουκάνικο στο καπνιστή, μειώστε τη θερμοκρασία του καπνιστή στους 110ºF, ανοίξτε καλά.

Μία ώρα αργότερα, αρχίστε να καπνίζετε και αυξήστε τη θερμοκρασία στους 120ºF. Έκανα 3ωρο πεκάν σε αυτά.

Μία ώρα αργότερα, αυξήστε τη θερμοκρασία στους 130ºF.

Μία ώρα αργότερα, αυξήστε τη θερμοκρασία στους 140ºF.

Αφού τελειώσει ο καπνός, πετάξτε και ξαναγεμίστε το δοχείο νερού με ΖΕΣΤΟ νερό και ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 150ºF.

Μία ώρα αργότερα αυξήστε τη θερμοκρασία στους 160ºF.

Μία ώρα αργότερα, αυξήστε τη θερμοκρασία στους 170ºF και διατηρήστε την εκεί μέχρι το IT του λουκάνικου να φτάσει τους 152ºF.

Αφαιρέστε και ψύξτε σε λουτρό παγωμένου νερού μέχρι να μειωθεί στους 100ºF.

Κρεμάστε σε θερμοκρασία δωματίου για να στεγνώσει και να ανθίσει.