Learn How To Treat Yourself With A Smoked Pizza This Fall

Μάθετε Πώς Να Φέρετε Τον Εαυτό Σας Με Ένα Καπνισμένη πίτσα! Αυτή η πτώση

Posted on: January 12, 2023



Με το φθινόπωρο να πλησιάζει στον ορίζοντα, οι καπνιστές είναι έξω ολοταχώς. Ενώ το παραδοσιακό φαγητό με μπιφτέκια, brats, σκύλους και μπάρμπεκιου δημιουργεί λαχταριστά γεύματα, υπάρχει μια λιγότερο παραδοσιακή, αν και όχι λιγότερο νόστιμη επιλογή καπνίσματος.

Με το φθινόπωρο να πλησιάζει στον ορίζοντα, οι καπνιστές είναι έξω ολοταχώς. Ενώ το παραδοσιακό φαγητό με μπιφτέκια, brats, σκύλους και μπάρμπεκιου δημιουργεί λαχταριστά γεύματα, υπάρχει μια λιγότερο παραδοσιακή, αν και όχι λιγότερο νόστιμη επιλογή καπνίσματος. Περάστε το λιγότερο γνωστό μονοπάτι καπνίζοντας μια πίτσα μαγειρεμένη σε καπνιστή. Αυτό δίνει στην πίτσα σας ένα πλεονέκτημα με μια παραδοσιακή καπνιστή γεύση με μοντέρνα πινελιά. Αν ψάχνετε να βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, να ξεσηκώσετε τον καπνιστή και σε περίπου μιάμιση ώρα, θα τρώτε καπνιστές, γευστικές πίτσες. Μάθετε πώς να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια καπνιστή πίτσα αυτό το φθινόπωρο!

Εδώ θα μάθετε πώς να φτιάχνετε τη ζύμη για πίτσα και πώς να προσθέτετε τις αγαπημένες σας επικαλύψεις. Για να καπνίσετε τυρί, χρησιμοποιήστε το Προσκόλληση ψυχρού καπνιστή Bradley ή επισκεφθείτε το ιστολόγιο Cold Smoke Cheese για περισσότερες λεπτομέρειες.


Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια καπνιστή πίτσα αυτό το φθινόπωρο

Τι θα χρειαστείτε

1 ¼ κουταλάκι του γλυκού ενεργή ξηρή μαγιά
½ φλιτζάνι ελαφρώς ζεστό νερό
1 ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, συν λίγο επιπλέον
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, συν λίγη επιπλέον ½ φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
1-2 φλιτζάνια ό,τι επικαλύψεις πίτσας θέλετε (πεπερόνι, κρεμμύδια, μπέικον, πιπεριές, μανιτάρια κ.λπ.…)
1 φλιτζάνι καπνιστό τυρί τριμμένο*

Για να καπνίσετε το δικό σας τυρί, απλά καπνίστε το σκληρό τυρί της επιλογής σας (Cheddar, Gouda, Edam, Havarti, κ.λπ.…) για 1-2 ώρες με το εξάρτημα κρύου καπνιστή σας με ήπια μπισκότα όπως σκλήθρα, σφενδάμι ή πεκάν. Ή δείτε πώς να κάνουμε Ιστολόγιο Cold Smoke Cheese

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να προσθέσετε κρύος καπνιστός σολομός ή άλλες γαρνιτούρες για να κάνετε αυτή την πίτσα τη βόμβα για τους φίλους και την οικογένειά σας!

Επαγγελματική συμβουλή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια ζύμη πίτσας προτιμάτε. Οι επιλογές ποικίλλουν από τη δημιουργία της δικής σας σπιτικής ζύμης πίτσας μέχρι την αγορά έτοιμης ζύμης πίτσας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το τυρί σας από μοτσαρέλα σε κατσικίσιο τυρί για μια νόστιμη πίτσα τύπου Καλιφόρνιας. Προσθέστε ανανά και κοτόπουλο για μια πιο χαβανέζικη γεύση.

Κατευθύνσεις

1. Διαλύουμε τη ζάχαρη και το αλάτι σε χλιαρό νερό
2. Πασπαλίζουμε από πάνω τη μαγιά
3. Αφήνουμε να σταθεί μέχρι να αφρίσει, περίπου 5 λεπτά
4. Προσθέστε λάδι στο μείγμα
5. Ανακατεύουμε τη ζύμη ενώ προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια μπάλα ζύμης
6. Μεταφέρετε τη ζύμη σε καθαρή, αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώστε με το χέρι μέχρι να ενωθεί μια λεία μπάλα
7. Μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο μπολ και αλείφετε από πάνω με λάδι. Σκεπάζουμε το μπολ με μια καθαρή πετσέτα κουζίνας και αφήνουμε στην άκρη σε ζεστό μέρος για να διπλασιαστεί σε μέγεθος. Χρειάζεται περίπου μία ώρα.
8. Ζυμώνουμε απαλά τη ζύμη και ανοίγουμε σε στρογγυλό σχήμα 12”.
9. Περιχύνουμε με σάλτσα ντομάτας, γαρνιτούρες και το καπνιστό τυρί σας
10. Αλείψτε την κρούστα της πίτσας με ελαιόλαδο και ψήστε στους 450°F για 12 έως 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η κρούστα

Επαγγελματική συμβουλή: Αφαιρέστε την πίτσα από τον καπνιστή και τοποθετήστε ξανά σε ένα πιάτο σερβιρίσματος. Φροντίστε να περιμένετε λίγα λεπτά για να το σκάψετε καθώς το λιωμένο τυρί, το κρέας και τα λαχανικά θα είναι πολύ ζεστά.

Τι είναι μια πέτρα πίτσας και γιατί να τη θέλω;

Οι πέτρες πίτσας είναι συνήθως κατασκευασμένες από ένα κεραμικό σύνθετο υλικό που είναι εξαιρετικό για ψήσιμο και ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία. Ο σκοπός αυτών είναι η ικανότητα να συγκρατούν και να κατανέμουν τη θερμότητα ομοιόμορφα (όπως ο χυτοσίδηρος). Το πλεονέκτημα της χρήσης μιας πέτρας πίτσας σε έναν καπνιστή είναι ότι θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της υγρασίας στα αρτοσκευάσματα, έτσι ώστε το ψωμί και η κόρα πίτσας σας να έχουν ένα ελαφρύ και τραγανό εξωτερικό. Επομένως, η πέτρα πίτσας μπορεί να φέρει την πίτσα πολύ πιο κοντά στο αποτέλεσμα ενός ξυλόφουρνου!

Τελικές σκέψεις

Λοιπόν, αυτό είναι πώς να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια καπνιστή πίτσα αυτό το φθινόπωρο! Ελέγξτε το Bradley Smoker Blog για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές και κόλπα για το κάπνισμα τροφίμων!