Επιλέξτε Page

Επαινoi για τα Bradley Smokers

Εστιατορεσ

“Χρησιμοποιώ το Bradley Smoker για έξι χρόνια και έχει φέρει επανάσταση στα μενού των εστιατορίων μας, σε σημείο να πωλούμε καπνιστό σολομό de Beauvoir ακόμη και στο παντοπωλείο μας. Αν και εμείς το προμηθευτήκαμε για καθαρά εμπορική χρήση, είναι ιδανικό και για κάθε σπίτι. Εάν είστε λάτρης του ψαρέματος, του καπνίσματος ή πειραματικός μάγειρας, μπορείτε να το έχετε στο γκαράζ ή το υπόστεγό σας.”

– Mark Hix, σεφ και εστιάτορας

“Η χρήση του Bradley Smoker μας δίνει μια επιπλέον οπτική στη δημιουργία νέων συνταγών. Η συνοχή του καπνού είναι αυτή που δίνει στο προϊόν μια σταθερή αξιοπιστία, που είναι το βασικό ζητούμενό μας, λόγω της ακρίβειας που πρέπει να έχουμε στη μαγειρική μας. Άλλα καπνιστήρια τείνουν να είναι αναξιόπιστα.”

– Nathan Outlaw, σεφ και εστιάτορας

“Στη Gortons χρησιμοποιούμε τα Bradley Smokers για μια σειρά εξειδικευμένων πιάτων, ειδικά την εποχή του κυνηγιού. Σε μια κουζίνα εστιατορίου αρκετά επιβαρυμένη, μας παρέχουν την ευελιξία να δημιουργήσουμε τα δικά μας καπνιστά είδη τροφίμων με αξιοσημείωτη ευκολία και αποτελεσματικότητα.”

– Peter Gorton, σεφ και εστιάτορας

Κυνηγοι

“Το Bradley Smoker φέρνει μια νέα διάσταση στο μαγείρεμα του κυνηγιού, με εγγυημένη γεύση και υφή. Κάνει την σεζόν του κυνηγιού να διαρκεί περισσότερο, επιτρέποντάς μας να επεκτείνουμε τη διάρκεια ζωής όταν υπάρχει κορεσμός εποχιακού κυνηγιού. Ένας φανταστικός τρόπος να προσθέσετε αξία και μια διαφορετική εμπειρία φαγητού.”

– Jose Souto, αθλητικός τύπος και συγγραφέας τροφίμ
ων (Ο Jose είναι Λέκτορας σεφ, στο London Westminster Kingsway College, όπου οι καπνιστές Bradley χρησιμοποιούνται στις κουζίνες διδασκαλίας.)

Αποκτήστε το δικό σας σήμερα